ΑΘΛΟΦΟΡΕ ΑΓΙΕ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΤΩ ΕΛΕΗΜΟΝΙ ΘΕΩ, ΙΝΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΩΝ ΑΦΕΣΙΝ, ΠΑΡΑΣΧΗ ΤΑΙΣ ΨΥΧΑΙΣ ΗΜΩΝ.

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Ξύπνησε από κώμα την ώρα που θα της αφαιρούσαν τα όργανα
Ξύπνησε από κώμα την ώρα που θα της αφαιρούσαν τα όργανα
Από θαύμα σώθηκε μια 20χρονη κοπέλα μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό της.
Η Carina Melchior έμεινε στο νοσοκομείο τρεις ημέρες μέχρι που οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Τότε συμβούλεψαν την οικογένειά της να τη βγάλουν από τα μηχανήματα υποστήριξης και να σκεφτούν το ενδεχόμενο της δωρεάς οργάνων.
Εκείνοι πήραν την μεγαλόψυχη απόφαση μέσα στη θλίψη τους και δέχθηκαν. Η 20χρονη όμως από ότι φάνηκε ήθελε όσο τίποτε άλλο να κρατηθεί στη ζωή και την ώρα που οι γιατροί την αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα και επιχείρησαν να της πάρουν τα όργανά της για δωρεά εκείνη συνήλθε από το κώμα. Έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν λίγα λεπτά μετά ότι είχε ανοίξει τα μάτια της και είχε αρχίσει να κινεί τα πόδια της.
Ένα χρόνο μετά από το απίστευτο περιστατικό η Carina ακολουθεί θεραπείες αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο και είναι σε θέση να μιλά, να περπατά μέχρι και να ιππεύει το αγαπημένο της άλογο.
Ωστόσο, η οικογένειά της αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του νοσοκομείου για ψυχική φθορά, ισχυριζόμενοι ότι οι γιατροί απλά «ήθελαν να πάρουν τα όργανά της».«Αυτοί οι αλήτες με τις άσπρες στολές τα παράτησαν γρήγορα γιατί ήθελαν έναν δωρητή οργάνων» δήλωσε ο πατέρας της στην εφημερίδα Ekstra Bladet.

Από την πλευρά τους οι γιατροί του νοσοκομείου απολογήθηκαν για την κακή
«επικοινωνία» με τους γονείς της 20χρονης λέγοντας ότι έκαναν λάθος. Τραγικό!
 
Απίστευτο: Ξύπνησε από το κώμα λίγο πριν της πάρουν τα όργανα για δωρεά

Απίστευτο: Ξύπνησε από το κώμα λίγο πριν της πάρουν τα όργανα για δωρεάΑπίστευτο: Ξύπνησε από το κώμα λίγο πριν της πάρουν τα όργανα για δωρεά


Πήγή:http://www.madata.gr/epikairotita/world/229826.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου